parallax background

Flexvak
Duurzaamheid

De plek voor werknemers
en werkgevers

Wil je meer over ons weten? Bel ons gerust met al jouw vragen.

033 20 222 88

Duurzaamheid

Sinds 2019 zijn wij van Flexvak werkzaam binnen de branche Duurzaamheid. Eén van onze opdrachtgevers is werkzaam binnen de duurzame energie- en mobiliteitsbranche en wij kregen de vraag om goed opgeleid personeel te leveren voor het callcenter, de buitendienst en overige functies. Iets daarna kwam de vraag binnen of we isolatiemonteurs zouden kunnen leveren bij een ander bedrijf. Het balletje ging aan het rollen.

Inmiddels breiden wij onze diensten uit naar meerdere bedrijven binnen de duurzame mobiliteits-, energie-, isolatie- en installatiebranche.

In onze Flexvak-acamedy bieden wij trainingen die ervoor zorgen dat je goed getraind aan de slag kunt bij je opdrachtgever. Voor de branche Duurzaamheid houdt dit in dat je lessen communicatieve vaardigheden kunt volgen. In 2021 hebben wij een eigen opleidingscentrum waar wij mensen opleiden tot erkend zonnepanelenmonteur.


Wie zijn wij?

Flexvak is een arbeidsbemiddelingsbureau in Amersfoort dat gespecialiseerd is in de branches Automotive, Duurzaamheid, Horeca, Services en ICT. Binnen deze branches bieden wij de diensten: uitzenden, detacheren, werving en selectie en de Flexvak-academy.

Bij ons ben je geen nummer. Klanten omschrijven ons dan ook als ‘persoonlijk betrokken’. We zien een persoon die we willen helpen naar de juiste baan, maar ook in je persoonlijke ontwikkeling en groei willen wij iets voor je betekenen. Of je nou net klaar bent met school, op zoek bent naar een compleet nieuwe uitdaging of een baan in een andere branche, wij helpen je. Wij hebben de vele contacten en onze Flexvak-academy. Jij brengt je pakketje kennis, ervaringen en kwaliteiten mee. Samen zoeken we naar de juiste plek voor jou.

In onze Flexvak-academy bieden wij trainingen die ervoor zorgen dat je goed getraind aan de slag kunt bij je opdrachtgever. Iedere branche heeft hierin een eigen onderdeel. Zo leiden wij bandenmonteurs op voor de Automotive, bieden wij lessen communicatieve vaardigheden voor Duurzaamheid en ICT en hebben we horecatrainingen voor de Horeca-branche.

 
 
Bel ons